​Referencer & anmeldelser

​Indhent uforpligtende tilbud

Rune og Ana Strøm fra Odense

“Rolf Rosenfeldt har lagt 200 m2 fliser på vores adresse fordelt på indkørsel, en sti gennem haven samt to forbundne terrasser. Endvidere har han sat et 25 meter hegn i skel. Resultatet er fantastisk.
Rolfs tilgang til os har været gennemsyret af Rolfs evne til at lytte til vores ønsker, samtidigt med, at han har kommet med mange geniale forslag, der har forbedredt vores ideer. Rolfs håndværk er bundsolidt og han besidder en kunstners sans for at skabe harmoniske linier i fliselægningen.

Vi vil gerne anbefale Rolf Rosenfeldt til alle, der ønsker anlægsarbejde af ypperlig kvalitet og til meget rimelig pris.”

Lene

“Jeg har tænkt og tænk, over hvad jeg dog skulle skrive.

Men i sin enkelthed, så var jeg allerede i efteråret klar på at den gran skulle fældes og at jeg intet skulle gøre selv udover at betale for det, og der havde jeg så forhørt mig ved nogle i kvarteret hvor du har fældet cypresser sidste efterår, og de var så tilfredse med dit arbejde.

Derfor ringede jeg til dig, jeg fik en pris, som jeg synes var rimelig, og vi aftale at indenfor for 14 dage ville du fjerne træet – og rydde op.
Der gik 1,5 uge så stod du der, og da træet var sikret, så lå det der bare, vi var imponerede, flot oprydning, græsset var revet over og indkørslen fejet, aldrig har det været nemmere at komme af med et træ.”

Helle & Jørn fra Faldsled

“Rolf Rosenfeldt og hans gode makker har været og lavet et perfekt stykke arbejde i vores store have. Arbejdet blev udført til tiden og ud fra den aftale vi havde. Arbejdet blev udført professionelt og oprydning efterfølgende af al grenaffald etc. så man ikke kunne se at der havde været maskiner i haven.

​Vi kan varmt anbefale firmaet”

null

Christian Maishauge, 13.10.2016

null

Louise Struer, 16.03.2015

null

Michael Skærrebeck, 16.03.2015

​Se vores galleri